Terhességem története

Folytatásos asszonyregény a Kicsi első hónapjairól előbb odabent, majd idekint, aztán meg majd ki tudja?

Archívum

Utolsó kommentek

  • Keresztnagyi: Édesem. Átvehetek Tőled egy kis hányingert? No Neked is maradjon, hogyy biztos legyél a dologban. ... (2008.01.30. 19:44) Fürge róka lábak...
  • Pumatex: Naaaaa... Nem váltásra jönnek... :D azért biztos, hogy szükség lesz a segítségetekre, előre is kös... (2008.01.13. 21:30) Nekifutunk hát újra?
  • Xanyu: Kedves Kimama! Nagyon örülünk Nektek és mindenben számíthattok ránk. Ha gondoljátok mint már egy ... (2008.01.13. 21:27) Nekifutunk hát újra?
  • Utolsó 20

Címkék

Aludni, aludni, enni, aludni, enni, aludni...

2008.01.25. 17:19 - SzekelyAgi

Címkék: álmosság

...szeretnééééék. Csak épp ezt nehéz elmagyarázni a járókában fókázónak.
Rosszullét továbbra sincs, összesen annyi, hogy néhányszor megfájdult a hasam, és néha a császársebem is. Enni legszivesebben folyamatosan ennék, közvetlenül két alvás között.

Fentiekhez képest Pannának most jön egy vagy több foga, van hogy fél napot zokog, úgy fáj, feszít neki, és igazán nem tudok segíteni rajta. Tegnap estére kész lettem, Apa szedett össze. Mondjuk igen jól sikerült neki, egy gyertyafényes galéria-vacsorát rittyentett. Gyakorlatilag újjászülettem.

Úgyhogy továbbra sincsenek komoly újdonságok, fogzásosan és álmosan telnek napjaink.

A Kicsi 6 hetes és két napos odabent.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekelyagi.blog.hu/api/trackback/id/tr70311465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása