Terhességem története

Folytatásos asszonyregény a Kicsi első hónapjairól előbb odabent, majd idekint, aztán meg majd ki tudja?

Archívum

Utolsó kommentek

  • Keresztnagyi: Édesem. Átvehetek Tőled egy kis hányingert? No Neked is maradjon, hogyy biztos legyél a dologban. ... (2008.01.30. 19:44) Fürge róka lábak...
  • Pumatex: Naaaaa... Nem váltásra jönnek... :D azért biztos, hogy szükség lesz a segítségetekre, előre is kös... (2008.01.13. 21:30) Nekifutunk hát újra?
  • Xanyu: Kedves Kimama! Nagyon örülünk Nektek és mindenben számíthattok ránk. Ha gondoljátok mint már egy ... (2008.01.13. 21:27) Nekifutunk hát újra?
  • Utolsó 20

Címkék

Fürge róka lábak...

2008.01.30. 14:58 - SzekelyAgi

Címkék: terhesség rosszullét

Végül is én akartam. A rosszullétet. Mondjuk a gyermeket is...
De azért ezt az első harmadot igazán át lehetne ugrani. Mondjuk ilyen tér-idő-ugrással. Aki tudja a receptjét, kérem jelentkezzen. Esküszöm, hogy intézkedem a Nobel-Bizottságnál egy kis hátszélért.

Ugyan Vuk még nem talált meg, de már marhára itt ólálkodik valahol. Kavicsok a hasamban, émelygés, rosszullét, nyűgösködés, és türelemhatár-csökkenés. Mint aktuális tünetek. Na mindegy, majd csak túlélem ezt is. Végülis Pannával is túléltem. Csak azoktól a jó kis terheléses-cukor vizsgálatoktól tartok nagyon. De hálistennek még odébb van, addigra még jól is lehetek. Hahaha.

A babóca 7 hetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekelyagi.blog.hu/api/trackback/id/tr17317915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresztnagyi 2008.01.30. 19:44:14

Édesem. Átvehetek Tőled egy kis hányingert? No Neked is maradjon, hogyy biztos legyél a dologban. Gyönyörű a babakocsi, benne még szebb Panca. De ezt már nem lehet fokozni. Ezt a kocsit még én is le tudom cipelni?
süti beállítások módosítása